Lediga tjänster

Projekteringsingenjör

Vi söker dig som är byggnadsingenjör och vill arbeta som generalist med både stora och små projekt, från mer komplexa uppdrag och till mindre projekt inom solskydd och utomhusmiljöer. I rollen som projekteringsingenjör har du mycket kontakter både inom och utanför vår organisation. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta fram underlag för offerter. CAD-vana och erfarenhet av liknade arbetsuppgifter är meriterande. Eftersom vi är ett mindre företag är det självklart för oss att du är flexibel och har förmåga att snabbt ändra prioriteringar för att kunna lösa eventuella problem som dyker upp. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Henrik Fritzon, Wettern Rekrytering, 070-249 93 01
Ansökan skickas till: henrik@wettern.se


SÄSONGSARBETE

Vi jobbar ständigt med att tillsätta produktionspersonal för säsong – mars till augusti. Vi på Nimex betonar vikten av att jobba som ett team och ser gärna att du som söker är en "lagspelare". Under högsäsong är trycket hårt och noggrannhet samt god samarbetsförmåga är ett krav. Har du en ambitiös och positiv inställning är du varmt välkommen söka någon av följande tjänster:


Produktionspersonal, montering och packning

Ditt arbete kommer att bestå av montering och packning av solskyddsprodukter. Tidigare erfarenhet av montering är ett plus, men inget krav. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Magnus Sulander, 0392-387 00
Ansökan skickas till: magnus.sulander@nimex.se


Produktionspersonal, sömnad

Ditt arbete kommer i första hand att bestå av tillskärning och sömnad av markisväv. Tidigare erfarenhet av sömnad är ett plus, men inget krav. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Magnus Sulander, 0392-387 00
Ansökan skickas till: magnus.sulander@nimex.se